Antoniusveld, vrijdag 22 Maart 2019

Nieuws
Actueel
Archief

De wijk
Bezoek Antoniusveld
Wijkplatform
Bedrijven
Gebiedspanel
TIPS »
Veldpraot
Straatnamen in de wijk
Geschiedenis


Nieuwsblad voor venray en omgeving
Home > Nieuws > Actueel << Terug naar vorige pagina

Actueel

Garage Sale 25 juni
Uitgegeven: 14-06-2017

GARAGESALE IN ANTONIUSVELD

Klik voor poster

Op zondag 25 juni zetten de inwoners van Antoniusveld hun deuren open. Vanuit de garage en de oprit verkopen zij goede en gebruikte spullen die ze niet meer nodig hebben. Voor de garagesale hebben zich al een ruim aantal bewoners aangemeld. Iedereen is van harte welkom.

 Zondag 25 juni tussen 10.30 en 15.00 uur bieden de bewoners van Antoniusveld vanuit hun garage en/of oprit hun overtollige spullen te koop aan. De wijk zet daarmee letterlijk haar deuren open voor bezoekers uit Venray en omgeving. Al wandelend of fietsend door de wijk kan er tussen de uitgestalde waren gesnuffeld en gekocht worden. De verkooppunten zijn herkenbaar aan de vlag die deze dag uithangt. Bij het informatiepunt op de Sigaar aan de St. Antoniusveldweg kunnen de bezoekers terecht voor informatie en een plattegrond met de verkooppunten.

 De garageverkoop op 25 juni is een activiteit van de Commissie Activiteiten uit de wijk. Na een eerste geslaagde garageverkoop in 2016 is deze activiteit ook dit jaar in het programma opgenomen. Inmiddels hebben zich al een ruim aantal bewoners gemeld. Aanmelden is nog steeds mogelijk tot 22 juni.


Stuur vóór 22 juni een mail aan:
wijkraadantoniusveld@gmail.comNaar boven    Print deze pagina    Mail de webmaster     
 
Meerdaagse verwachtingen!
   
 
Webs.nl Inbound marketing