West-Zuid, dinsdag 21 Mei 2019

Nieuws
2014 Terugblik
2015 Terugblik
Actueel
Wijkblaadje
Archief
Alles over het nieuwe jeugdcentrum

De wijk
Bezoek West-Zuid
Wijkplatform
Bedrijven
TIPS »
Wijkraad vergadering


Nieuwsblad voor venray en omgeving
Home > Nieuws > Actueel << Terug naar vorige pagina

Actueel

Vacature
Uitgegeven: 18-04-2018

De wijkraad West-zuid is op zoek naar een enthousiaste secretaris.

De wijkraad

De wijkraad West-Zuid houdt zich in brede zin bezig met de leefbaarheid van de wijk West-Zuid. Dit uit zich in het faciliteren, participeren en ondersteunen van diverse wijkgerichte projecten op dit gebied. Naast verzoeken van de gemeente dragen wijkbewoners onderwerpen aan waarmee de wijkraad aan de slag gaat. De wijkraad beschikt over een jaarlijks door de gemeente goed te keuren en te verstrekken leefbaarheidsbudget voor de ondersteuning van leefbaarheidsprojecten in de wijk.
De organisatie van de wijkraad bestaat uit een dagelijks en een algemeen bestuur. Het dagelijks bestuur bestaat uit een voorzitter (duo-voorzitterschap), een secretaris en een penningmeester. In het algemeen bestuur heeft het dagelijks bestuur zitting alsmede een drietal bestuursleden. Het algemeen bestuur vergadert eens in de twee maanden.

De functie

De secretaris maakt deel uit van het dagelijks bestuur en beheert en verwerkt namens de wijkraad de inkomende en uitgaande mail en post. Hij/zij brengt deze indien relevant in de vergadering.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de functie van secretaris van de wijkraad West-zuid en wil je je met de leden van het bestuur inzetten voor wijkgerichte leefbaarheidsprojecten, neem dan contact op met het bestuur via onderstaand telefoonnummer of stuur een mail naar wijkraadwestzuid@gmail.com.
M. Oosting (duovoorzitter) – 0615025335

Naar boven    Print deze pagina    Mail de webmaster     
 
Meerdaagse verwachtingen!
   
 
Webs.nl Inbound marketing